Cikkek

Október 20-án, Baján  pályaorientációs nap a Petőfi szigeten.

A rendezvényen, több iskola és cég mellett, Winkler Róbert és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) is jelen lesz.

A mezőgazdaság hatékony működéséhez a meglévő csúcstechnológián és modern berendezéseken kívül szakképzett és elkötelezett munkaerőre is szükség van. A Szövetség a „Legyél te is mezőgépész!” kampány keretein belül azért is képviselteti magát a helyszínen, hogy Winkler Róberttel együtt népszerűsítsék az agrárágazatok egyik legfontosabb hiányszakmáját.

Baján, a MEGFOSZ vendégeként érkező közismert műsorvezető a pályaorientációs napon kiállított csúcstraktorokat a helyszínre látogató pályaválasztás előtt álló diákokkal együtt próbálja ki, és a bevállalósabbakat még versenyre is kihívja.

 

A rendezvény pontos helyszíne és időpontja:

Baja, Turisztikai Központ
Petőfi Sziget, Március 15. sétány
2016. október 20. csütörtök 10:00 – 14:00 óra

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Lapunk igen sokszínű! Nem csak hirdetések, hanem hasznos, közérdekű, vagy éppen vicces írások teszik olvasmányossá és a régió talán legkedveltebb lapjává! Újdonság! A mai naptól azokat az anyagokat is feltöltjük ide amik nem fértek bele a lapba. Jó szórakozást kívánunk! 2016.10.18.

Hagyjon üzenetet

Be kell jelentkezni bejelentkezve to post a comment.